Bruker du riktig BH størrelse?

Bruker du riktig BH størrelse?

Mange kvinner bruker dessverre feil BH størrelse. Her har vi satt sammen en liste på seks tips som kan hjelpe deg med å finne ut om BHene dine sitter riktig på.
Hvis du ønsker hjelp med tilpassingen så hjelper vi deg mer enn gjerne i butikken vår i Sandefjord.

 

1. Kontroller båndet rundt ryggen

Til tross for hva de fleste kvinner synes, er det ryggbåndet (ikke skålene) som gir mest støtte til bysten. Faktisk så står ryggbåndet for 80 % av støtten! Et resultat av for vidt omkrets er at BHen henter all støtten på skuldrene som kan resultere i vonde skuldre og søkk på skuldrene. En kjent utfordring er at man ikke ønsker at ryggbåndet strammer rundt ryggen. Og det skal absolutt ikke være så stram at det er vondt/ubehagelig, men den kan heller ikke være for løs.


Tips: Fest BH'en på de midterste hektene og se om du får plass til tre fingre under låsen. Hvis du kan, og hvis bandet ikke sklir opp når du løfter armene ellerr at du ser at BHen mister feste under bysten, har du riktig omkrets.
2. Gjør spile-trikset 

Hvis du har på deg en spile BH, kan du sjekke om spilen ligger flatt rundt og omfavner bysten uten å klemme inn under armen eller i brystet. Trykk mot underwiren. Hvis den spretter tilbake eller stikker inn i brystene eller under armene, er du i feil størrelse eller stil. Hvis den ligger i flukt med huden din, har du funnet den perfekte passformen.3. Svømmende midtstykket

Midtstykket på BHen din er den delen som forbinder de to skålene. Hvis BHen passer perfekt, vil midtstykket ligge flatt mot brystet. Hvis midtstykket er hevet og ikke berører huden din, har du feil kopp eller båndstørrelse, eller du har feil modell til din kropp.

 


4. Hvordan finne riktig BH-størrelse: Sjekk skålene!

Ligger de øvre del av skålen flatt mot brystene eller er stoffet på skålen glatt og ikke krøllete? I så fall har du riktig BH-størrelse. Hvis skålene gaper eller hvis stoffet krøller seg, prøv en mindre koppstørrelse. Hvis sidene på bh-en din graver inn, eller hvis du har byster som prøver å finne veien ut på toppen eller sidene, er skålen for liten.

Denne lite lekre feiltilpassingen er kjent som quadriboob (når det ser ut som om du har fire bryster i stedet for to). Quadriboob er spesielt lett å få øye på under tettsittende antrekk.5. Kan du legge to fingre under stroppene?

Visste du at stroppene bare gir omtrent 20 % av BHens støtte? Stroppene skal føles behagelige på skuldrene uten å klemme eller grave seg inn.

Tips: Hvis du kan plassere to fingre under stroppene dine uten at det strammer på fingrene eller at stroppene sklir av, så er stroppene riktig tilpasset.

 


6. Hvordan føles BHen på?

En vakker BH i riktig størrelse gjør at du umiddelbart føler deg elegant. Hvis du er ferdig med vår fit test, er neste trinn å tenke på hvordan undertøyet ditt får deg til å føle deg. Selv om du har funnet den perfekte størrelsen, kan du mangle den ekstra gnisten som får deg til å føle deg nydelig. En undertøystylist kan hjelpe deg med å finne det perfekte snittet og utseendet som passer din stil og får deg til å føle deg nydelig og feminin!

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.