De vanligste utfordringene med BHer

De vanligste utfordringene med BHer

De vanligste utfordringene med BH-er for kvinner med større cupstørrelser og hvordan løse dem!

Å ta av seg BH-en ved slutten av dagen kan være en befrielse, men hvis du føler denne trangen allerede tidlig på dagen, kan det hende du har på deg feil størrelse. Dette kan føre til en rekke passformproblemer som gjør det ubehagelig å bruke BH. Den avgjørende faktoren for komfort er å finne en BH som passer perfekt. For kvinner med fyldigere bryster, er det essensielt å velge en BH som gir tilstrekkelig støtte. Dette vil ikke bare forbedre holdningen din, men også bidra til å forebygge ryggplager og andre ubehagelige symptomer.

De seks vanligste BH-problemene for kvinner med større cupstørrelser

Fra skliende stropper til bøyler som stikker, er det visse BH-problemer som plager kvinner fra tid til annen. Men hva avslører disse problemene om BH-en din og størrelsen? Disse tipsene kan hjelpe deg med å finne den perfekte BH-en for din unike form. Hvis du fremdeles er usikker på riktig størrelse eller stil, er vi her for å hjelpe deg. 

1. Dobbeltpupper
Løsningen på dette BH-problemet er relativt enkel: størrelse opp. Det er en god sjanse for at du har feil cupstørrelse. Prøv en cupstørrelse større, for eksempel fra en 80C til en 80D. Hvis du føler at BH-en er for løs, velg også en mindre omkrets (i dette tilfellet 75D). Hvis du er usikker på cupstørrelsen din, ta kontakt med oss.

2. Smertefulle skuldre
Må du stramme stroppene så mye at de graver seg inn i skuldrene dine?Da er omkretsen på BHen sannsynligvis for stor. Båndet rundt rygen skal stå for den største delen av støtten, opp til 80 % faktisk! Hvis du ikke har på deg riktig omkrets, må stroppene gjøre alt arbeidet, noe som kan forårsake smertefulle skuldre. I dette tilfellet, prøv en BH med en mindre omkrets.

3. Ingen stiler i størrelsen din
Du finner ikke stilige BH-er i din størrelse som gir riktig støtte. BH-ene som finnes er langt fra moteriktige, enn si feminine eller flørtende. Hvis du ikke finner stilene du elsker i størrelsen din, kom innom butikken vår  eller ta kontakt med så kan vi hjelpe deg med å finne feminine BHer som har superbehagelig passform. 

4. Bøyler som stikker
Dette tilpasningsproblemet er smertefullt. Heldigvis er det noe du sannsynligvis vil legge merke til så snart du prøver en BH. Hvis bøylen din stikker gjennom eller graver seg inn i huden din, er det på tide med en ny BH.

I BHer av dårlig kvalitet kan det hende at bøylen ikke er tilstrekkelig dekket, noe som kan forårsake irritasjon. PrimaDonnas patenterte bøyleform hindrer den i å stikke gjennom og grave seg inn. Det supermyke stoffbelegget forhindrer også hudirritasjon.

Underwire poke kan også være forårsaket av å ha på seg feil størrelse eller stil. Hvis cupstørrelsen er for liten, vil bøylen grave seg inn i brystvevet ditt. I dette tilfellet er løsningen å gå opp en cupstørrelse.

5. Brystasymmetri
Visste du at ingen kvinner har perfekt symmetriske bryster? For noen kvinner er imidlertid forskjellen mer åpenbar. For å sikre den mest komfortable passformen og riktig støtte, velg en BH størrelse basert på det største brystet. Hvis du har litt plass i den andre koppen, kan du legge til en gelpute for å fylle den tomme plassen.

Tips: En BH uten ferdigformede skåler/ vatterte skåler er mer fleksibel og tilpasser seg bedre formen på brystet ditt. Tredelt bøyle-BH  som f.eks PrimaDonna Madison-serien er perfekt for kvinner med asymmetriske bryster. Det solide stoffet gir riktig støtte for større koppstørrelser, og kanten på de øvre koppene er elastisk, noe som sikrer perfekt passform.

6. Volumtap
Brystene kan miste sin fylde når vi blir eldre og etter graviditet. Heldigvis finnes det flere gode BHmodeller  som gir den perfekte mengden løft og støtte for alle cupstørrelser. Hvis du foretrekker en komfortabel bh med litt mer dekning, er fullcup modeller et godt valg. Hvis du ønsker å lage uimotståelig kløft, prøv tulipankuttede BH-er. Skålene løfter og sentrerer brystene, og skaper full og feminin kløft for enhver cupstørrelse

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.