Når bør jeg kjøpe ny BH?

Når bør jeg kjøpe ny BH?

Godt undertøy skal føles som en second skin. Hvis BHen din ikke lenger sitter komfortabelt, hvis stroppene dine alltid sklir ned eller at BHen ikke gir noe løft lenger, da er det på tide med en ny. Hvis du lengter etter øyeblikket du kan komme hjem og ta av deg BH-en, er du definitivt klar for en oppgradering.

Spiler som er vonde og lite til ingen elastisitet igjen i BHen er ytterligere to tegn på at BHen din har sett bedre dager. Å kjøpe en BH med god støtte, er den beste måten å forebygge rygg- og nakkesmerter og dårlig holdning. God holdning er ikke bare bedre for kroppen din, det er også en fin måte å øke selvtilliten på! Vinn-vinn!


Når bør du bytte BH?

Ubehag er et tydelig tegn på at BH-en din har sett bedre dager. Men det er ikke den eneste grunnen til å bytte ut en BH – hverdagsslitasje kan også føre til en oppgradering. I likhet med klær, jo oftere du bruker og vasker en BH, desto raskere må du bytte den ut. Følger du pleieinstruksjonene kan en god BH vare i årevis. 

Lytt og kroppen din vil takke deg

Over tid endres kroppen din og det samme gjør brystene. Hvis du nylig har gått opp eller gått ned i vekt, har cupstørrelsen sannsynligvis endret seg sammen med resten av kroppen din. Å bruke en BH som er for stor eller for liten er ikke en god idé. Ikke bare er undertøy som sitter dårlig, lite flatterende, det gir ikke bysten den støtten den trenger. For å forhindre rygg- og nakkesmerter, tap av brystfasthet og andre passformrelaterte problemer, er det viktig å bruke riktig BH-størrelse.

Hvis du tror størrelsen din kan ha endret seg, kom innom oss for å få råd. Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte passformen og stilen for dine bryster.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.